Jongensschoenen

Jongensschoenen

Develab
Develab 41885 737 Dark Brown B
Vanaf   € 104,95 € 52,50
Develab
Develab 41681 636 Navy Waxed
Vanaf   € 74,95 € 37,50

Jongensschoenen van Develab

Voor de jongens zie je vooral coole gympen, hippe sneakers met chunky zolen en zomerse sandalen gemaakt van kwalitatief goed leer met opvallende details en prints. Jongens kunnen in de zomer shinen met opvallende fluordetails, stoer blauw en hip groen.

Naast deze uitgebreide collectie heeft Develab ook schoenen voor de allerkleinste avonturiers. De eerste stapjes zijn natuurlijk een mijlpaal in het leven van ieder kind én ouder en dat moet gevierd worden met de mooiste eerste schoentjes. Met deze babyschoentjes- en schoentjes met flexibele zool leren kids op gemakkelijke wijze lopen, dansen, rennen en ravotten! Kwaliteit en flexibiliteit staat hierbij natuurlijk op nummer 1.

HET MERK

Develab jongensschoenen zijn altijd in ontwikkeling! Waardevolle tradities van pasvorm zijn gemixt met eerlijke basismaterialen, trendy finishings en casual design. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Deze zijn niet alleen terug te zien in de schoenen, maar ook in het beeldmerk. De pijl geeft aan: we willen vooruit werken aan nieuwe dingen! De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape. Die staan symbool voor de kennis en ervaring die is toegepast om het merk Develab tot leven te brengen en te blijven ontwikkelen. Hierdoor vindt u bij Steengoeieschoenen.nl de leukste en mooiste Develab kinderschoenen voor jongens.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide