Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Red-Rag Kids meisjesschoenen

Naast de mooie en opvallende collectie damesschoenen maakt Red-Rag ook unieke schoenen voor jongens en meisjes. De ontwerpers van Red-Rag bekijken de wereld door een brutale bril en met een flinke dosis humor. De meisjesschoenen zijn authentiek, maar modieus ontworpen en met veel liefde gemaakt. Wanneer u bij Steengoeieschoenen.nl voor een paar gave Red-Rag meisjesschoenen kiest, dan kiest u voor een stoer en ongepolijst merk!


OWN IT, CHANGE IT!
Alles anders, terug naar de natuur. Het thema van de collectie is gebaseerd op “Change” en alle veranderingen in de wereld die nu zo snel gaan. De mode, kleuren en stijlen. Maar Red Rag blijft haar eigen eigenwijze verhaal houden. Wij zorgen voor goedgemaakte schoenen. Van de allerkleinste die kruipen tot de tieners die al alles denken te weten. Op maat bedacht en gemaakt. Stoer en eigenwijs. Daar staan we voor bij Red Rag. Elke groep heeft zijn eigen logo’s, prints en alle schoenen zijn compleet onderscheidend.

Red-Rag girls gaan deze zomer voor de meest prachtige sandalen met geweldige details en mooie metallic loafers. Ook zien we deze zomer super stoere boots in kekke voorjaarskleuren en least but not least: sneakers en gympen. Prachtig leer, satijnen veters en opvallende plateauzolen. Deze shoes zijn echte eyecatchers aan je voeten!

Historie Red-Rag Kids

Het is 2004. De Nederlandse kinderschoenenmarkt kenmerkt zich door veel-van-hetzelfde en een gebrek aan lef. Er is behoefte aan een prikkelende rode lap, een 'red rag'! 
Red-Rag boys & girls lanceert in 2005 een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van creativiteit en kleur. De gekke details en prints zijn stoer en brutaal. Red-Rag is wel even wat anders: opvallend, extravagant en verre van serieus en degelijk. De schoenen zitten ook nog eens als gegoten. Want als het om kwaliteit gaat is Red-Rag erg serieus. Zo worden alle schoenen in Europa geproduceerd. Dutch design, made in Europe!

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide