Piggy Proof Protection Leather 02 300 ml

Fournituren en supplementen

€ 25,00

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Piggy Proof
Barcode: 010015590105
Kleur: Kleurloos
Artikelnummer: 991.95.048.-
EAN: 8718801841877
Artikelinformatie Piggy Proof Protection Leather 02 300 ml
Eenvoudig online de Piggy Proof Protection Leather 02 300 ml bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. En bestelt u tijdig op werkdagen, dan vliegt dit artikel dezelfde dag nog uw kant op. De Protection Leather 02 300 ml van Piggy Proof koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Merk "Piggy Proof"

Piggy Proof schoenonderhoud en -impregneermiddelen

Technologie verandert de wereld en ons leven in sneltreinvaart. Andere techneuten dromen misschien over drones, robots en kunstmatige intelligentie. Bij Piggy Proof dromen ze over een wereld waarin je favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven. Met Piggy Proof beschermt u uw dierbaarste spullen op moleculair niveau. Het is een revolutie. Uw leven is voortaan 100% Piggy Proof.

DE TECHNIEK

Piggy Proof is de nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels . Het komt voort uit het meest recente wetenschappelijke inzicht op het gebied van natuurlijke beschermende moleculen. Behandelde spullen worden vocht-, vuil- en vetafstotend. Nare luchtjes verdwijnen. Reiniging vindt plaats op moleculair niveau. En het is vanzelfsprekend duurzaam. Piggy Proof protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen.

SYMBOOL

Het varkentje, het symbool van Piggy Proof, staat voor de overwinning van de wetenschap op de natuur. Zelfs het wildste varkentje blijft smetteloos en schoon na een bezoek aan de Zwarte Cross. Elk varkentje wordt met respect behandeld. Piggy Proof wordt dus niet op dieren getest. Natuurwetten omgedraaid.

HET GEHEIM

Wat is het? Piggy Proof is uniek. Het is het enige beschermingsproduct dat elke materiaalvezel beschermt met miljoenen glasachtige moleculen. Deze vormen een onzichtbare beschermlaag. Piggy Proof maakt zelfs de meest absorberende materialen vocht-, vuil- en vetafstotend, ze blijven schoon. Het lijkt alsof de natuurwetten worden omgedraaid. Daar houden we van bij Steengoeieschoenen.nl: af en toe lekker tegen de natuur in gaan...

Kenmerken "Piggy Proof Protection Leather 02 300 ml"
SubKleur: Kleurloos

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1