Damesschoenen

Damesschoenen

Red-Rag damesschoenen

Naast de mooie en opvallende collectie kinderschoenen maakt Red-Rag ook unieke schoenen voor dames en heren. De ontwerpers van Red-Rag bekijken de wereld door een brutale bril en met een flinke dosis humor. De damesschoenen zijn authentiek, maar modieus ontworpen en met veel liefde gemaakt. Wanneer u bij Steengoeieschoenen.nl voor een paar gave Red-Rag damesschoenen kiest, dan kiest u voor een stoer en ongepolijst merk!

From nothing to paradise

Vrolijk wordt je ervan, al die kleuren. Mooi gemaakte schoenen met veel bijzondere details. Einde aan de grauwe fletsheid, lang leve de warme kleurrijke Red-Rag collectie. Met Red-Rag beleef je een seizoen vol kleur en plezier, waar je ook gaat.
De Red-Rag damesschoenen zijn sportief en tijdloos hip en zijn gemaakt met veel natuurlijke materialen. Goede eigenzinnige modellen voor de modieuze vrouw. Alles met mooie eigen prints en labels en met de authentieke herkenbare Red Rag detaillering.
Beleving staat hoog in het vaandel van dit eigenzinnige en grappige merk. Dat zie je terug in de schoenen. Ouders kopen voor zichzelf of hun kinderen goed ontworpen en degelijke handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit. Stoere en hippe volwassenen en kinderen lopen er mee weg.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide