Herenschoenen

Herenschoenen

Rehab herenschoenen

Rehab® is een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende herenschoenen creëert. Herenschoenen waar zij trots op zijn en altijd met een zogenaamde Cheeky Little Twist. Daar houden we van bij Steengoeieschoenen.nl.

Ontdek de vele details, het mooie gladde, met de hand afgewerkte leer of de unieke slangen-, croco- of laserprintleders. Ze gebruiken daarvoor de nieuwste technieken voor de ontwikkeling van zolen en voeringmaterialen om u het comfort te bieden dat u nodig heeft om de hele dag te kunnen genieten van uw paar Rehab-schoenen.

Geschiedenis

Het Nederlands schoenenmerk werd in 2008 opgericht door Jaco Flach. In 2010 vervoegde Jeremy Westerhuis Rehab als partner. Rehab creëert ruig en inspirerend schoeisel met een eigen signatuur. Rehab® vertegenwoordigt die mensen die graag hun eigen individuele identiteit tonen en een grote interesse hebben in mode en kwaliteitsproducten.
De fabrieken zijn allemaal gevestigd in het noorden van Portugal. De hechte en langdurige relaties die ze hebben met onze fabrieken stellen hun in staat duurzaam schoeisel van hoge kwaliteit te leveren. Alle leveranciers van leer, zolen en andere materialen zijn gevestigd in Portugal, Italië of Spanje.
Bij het kiezen van materialen kiezen ze altijd de meest duurzame die beschikbaar zijn, zodat u lang van uw schoenen kunt genieten. Ze gebruiken ook veel plantaardig gelooid leer in hun collecties, leer dat wordt geproduceerd zonder chemicaliën te gebruiken.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide