Damesschoenen

Damesschoenen

Volare dames comfortschoenen

Het merk Volare is de comfort lijn van het Italiaanse schoenenmerk Lillian. Dit bedrijf maakt al jaren lang met veel liefde en vakmanschap damesschoenen van hoge kwaliteit. Ze brengen schoenen op de markt met als doel om modeschoenen te vertalen naar een draagbare, comfortabele schoen. Om kwaliteit te kunnen garanderen gebruikt Volare de beste kwaliteit leder. Niet alleen valt dit soepel (wat de schoen comfortabel maakt), het heeft ook nog eens een fijne structuur waardoor het er prachtig uitziet! 
 

De geschiedenis van Volare schoenen

Deze internationale schoenenfabrikant is ruim 40 jaar geleden begonnen in de Italiaanse provincie Da Marche, waar Fillippo Sgariglia een handwerkfabriek begon met zijn vrouw Lillian. Alle schoenen worden volgens unieke Italiaanse methode gemaakt; vakmanschap staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Hoewel het traditionele bedrijf de laatste jaren is gemoderniseerd bestaat het 30-medewerkers tellende familiebedrijf nog steeds voor een groot deel uit familie van de oprichters. 
 

Volare schoenen met uitneembaar voetbed

“Volare” is het Italiaanse woord voor vliegen. Je kunt wel begrijpen welk gevoel de comfort collectie van Lillian, Volare schoenen, je zou moeten geven! De schoenen bieden een goede pasvorm, en zijn leverbaar in halve maten, van maat 36 tot en met maat 42. Een beperkt aantal schoenen zijn zelfs leverbaar tot en met maat 43. Het grote voordeel van Volare schoenen is dat ze een uitneembaar voetbed hebben. Hierdoor kan de binnenzool eenvoudig vervangen worden door een steunzool. Ideaal voor dames die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij de voetboog, of ter verlichting van pijnklachten aan knieën, heupen of rug.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide