Jongensschoenen

Jongensschoenen

Red-Rag Kids jongensschoenen

Naast de mooie en opvallende collectie dames- en herenschoenen maakt Red-Rag ook unieke schoenen voor jongens en meisjes. Red-Rag is een uitdagend en prikkelend - eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. De ontwerpers van Red-Rag bekijken de wereld door een brutale bril en met een flinke dosis humor. De jongensschoenen zijn authentiek, maar modieus ontworpen en met veel liefde gemaakt. Wanneer u bij Steengoeieschoenen.nl voor een paar gave Red-Rag jongensschoenen kiest, dan kiest u voor een stoer en ongepolijst merk!

OWN IT, CHANGE IT!
Alles anders, terug naar de natuur. Het thema van de collectie is gebaseerd op “Change” en alle veranderingen in de wereld die nu zo snel gaan. De mode, kleuren en stijlen. Maar Red Rag blijft haar eigen eigenwijze verhaal houden. Wij zorgen voor goedgemaakte schoenen. Van de allerkleinste die kruipen tot de tieners die al alles denken te weten. Op maat bedacht en gemaakt. Stoer en eigenwijs. Daar staan we voor bij Red Rag. Elke groep heeft zijn eigen logo’s, prints en alle schoenen zijn compleet onderscheidend.

Bij de jongens zien we een combinatie van verschillende materialen, opvallende sportzolen en stoere leersoorten. Blauw blijft een belangrijke kleur, maar daarnaast springt de accentkleur Red-Rag rood samen met de eyecatcher neongeel er ook echt uit! Sportieve sneakers en stevige schoenen voor boys die weten wat ze willen en niet bang zijn om op te vallen.


Historie Red-Rag Kids

Het is 2004. De Nederlandse kinderschoenenmarkt kenmerkt zich door veel-van-hetzelfde en een gebrek aan lef. Er is behoefte aan een prikkelende rode lap, een 'red rag'! 
Red-Rag boys & girls lanceert in 2005 een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van creativiteit en kleur. De gekke details en prints zijn stoer en brutaal. Red-Rag is wel even wat anders: opvallend, extravagant en verre van serieus en degelijk. De schoenen zitten ook nog eens als gegoten. Want als het om kwaliteit gaat is Red-Rag erg serieus. Zo worden alle schoenen in Europa geproduceerd. Dutch design, made in Europe!

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide